TryDemo

Windows operativni sustav

fLight aplikacije razvijene su korištenjem najmodernijih Microsoft rješenja, stoga je moguće da će Vas Windows operativni sustav tražiti da se instaliraju dodatni Microsoft alati kako bi fLight rješenja besprijekorno funkcionirala na Vašem računalu. Instalacijski paket fLight rješenja voditi će Vas kroz (evenutalne) instalacije tih Microsoft proizvoda, te ćete u svega nekoliko minuta moći obaviti cjelovitu instalaciju fLight rješenja i prateće Microsoft podrške na Vaše računalo.

Uvijek se možete obratiti našem Call Centru za podršku na brojeve 01 457 35 37 i 01 457 35 38 ili na mail: prodaja@fiskalneblagajne.info

U slučaju potrebe instalacije dodatnih Microsoft alata (.NET framework 4.6.1. i/ili C++ redistributer), naš instalacijski program će Vas voditi kroz te procese. Nakon što se završi instalacija pojedinih Microsoft rješenja, pokrenite ponovo instalacijski paket kako bi se završila instalacija fLight programskih rješenja

Instalacija demo verzije

Najprije treba preuzeti instalacijsku datoteku pritiskom na link za preuzimanje demo verzije dobiven u mailu.

instalacijsku datoteku zatim treba pokrenuti te će se pojaviti sljedeći prozor na kojemu treba pritisnuti RUN.

001

Ukoliko na računalu nije instaliran .NET framework 4.6.1., pojaviti će se sljedeća poruka.

002

Ovdje treba odabrati YES, pri čemu će se instalacija fLight paketa zatvoriti i otvoriti će se web preglednik sa stranicom s koje se može skinuti .NET framework 4.6.1.

Nakon pritiska na tipku DOWNLOAD na Internet stranici, potrebno je proći kroz instalacijsku proceduru. Ovisno o tipu računala, procedura može potrajati od 1-2 min pa sve do 10ak.

Nakon ove procedure, korisnik može ponovno pokrenuti instalaciju fLight paketa. Postupak instalacije je jednostavan i zahtijeva se samo pritiske na tipku NEXT (sve sličice prikazane ispod).

003

004

005

006

007

Na desktopu će se pojaviti ikona fLight aplikacije, ali i u START izborniku.

 

Ukoliko korisnik pokuša ponovno instalirati aplikaciju, nakon što je ona već jednom instalirana, dobit će sljedeći prozor:

008

To znači da prije instalacije nove aplikacije, postojeću mora ukloniti.